ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟΣ    |    ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
  

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ


Επιστροφές Ακυρώσεις


 Άσκηση Δικαιώματος Υπαναχώρησης

Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. 

α) Αφού ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής, μόλις παραλάβουμε το προϊόν, σας αποστέλλουμε ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ με όλο το ποσό της αγοράς σας για να το χρησιμοποιήσετε εντός 6 μηνών, αγοράζοντας κάτι από τα προϊόντα μας  που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα. Έτσι ουσιαστικά πιστώνουμε στο Λογαριασμό σας το ποσό των αγορών σας για μελλοντική χρήση.

β) Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας, αυτά επιστρέφονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας σας (επιστροφή των προϊόντων στην έδρα μας),αφαιρώντας το κόστος των μεταφορικών εξόδων και των πιθανών εξόδων αντικαταβολης .

Καμιά επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για οποιαδήποτε προϊόν εάν έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό σας  εντός (14) ημερών. Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


      
© 2015 - cretanbio.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top